PEPPEN!

Lydnadspeppen är total!! Gjort träningsplaneringar till hundarna för att ha lite bättre struktur i träningen och det funkade finfint! Har tränat idag och Lyra kämpar på och utvecklar sitt fotgående. Det känns riktigt bra och jag är så peppad på att det ska bli varmare ute så vi kan underhålla de andra momenten också.

Axa är en svårare hund att träna för mig, hon behöver väldigt mycket pepp, push och stöd då hon är ganska försiktig i träningen. Hon vill göra rätt men hon vill liksom fundera sig fram till rätt grej innan hon provar. Jag har verkligen fått slita mitt hår. Men idag knäckte vi nog en och annan nöt så det var jättekul!

Mamma och Nimbus var också med och tränade och han är så duktig! Han kan alla momenten inför startklass, mer eller mindre. Så jag tror att vi snart får se dem ute på tävlingsplan, mamma behöver nog bara lite peppning. Hon jobbar ju ute på hundklubben och tränar Nimbus litegrann varje dag och det syns verkligen. Nu ska det bara läggas in lite störning och sånt så tror jag allt kommer bli superbra!

Här kommer två filmer från lite av mina hundars träning idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s