Snart ny vecka

Det har kommit en massa snö senaste veckan, vi börjar bli lite less. Vi har haft väldigt kallt också förra veckan, men bättre denna vecka. Igår visade sig solen och det var så fint väder ute men jag jobbade. Idag har det såklart varit tråkigt väder när jag varit ledig.

Idag har vi varit ut på klubben och tränat. Axa gjorde fina framsteg i apporteringen! Lyra fick lite påminnelse om hur man gör i rutan, vilket hon glömt bort under vintern. Går ju inte att köra på fullstort avstånd inomhus men hon behövde påminelse om riktmärke då hon gärna siktar in sig på en kon, förmodligen för att hon kopplar ihop koner med rallylydnadens sändande till kon. Vi brottas med detta men vi ska nog lösa det till våren. Det är svårt att träna en del moment så litet som vi tränar inomhus. Så sugen på att åka iväg och träna i nån större lokal men vi får se när det blir av.

Jag fick hem min nya dator i veckan! Min gamla har ett par år på nacken och är inte i så bra skick, och dessutom har laddaren i princip gett upp helt. Jag behövde verkligen en ny! Är nöjd med den nya, förutom att jag inte riktigt kommer överens med tangentbordet ännu då det är lite olikt mitt gamla, men det lär man ju sig. Nu är en ny arbetsvecka på ingång så det är dags att ta ut hundarna och sen krypa ner under täcket.


Axa med sitt nya popkuvert och dogofax (som jag köpte förra året), samt sin egna och Nimbus tävlingsbok i agility

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s