Härlig söndag

Kom precis hem från en härlig promenad i solen. Vaknade före kl 08 imorse och steg upp, slängde i en tvättmaskin, tog ut hundarna och åkte sedan till klubben för att träna med mamma och Nimbus. Vi fick sällskap av Ylva och Lena också. Det blev nog 2,5 timme ute i solen, om inte mer.

Senare idag ska jag nog slänga ihop någon matlåda men i övrigt blir resten av dagen lugn! Det väntar en mer hektisk period här i april eftersom jag kommer vara ledig och bortrest i maj, så tänkte jag ta något pass extra nu och eftersom jag redan jobbar fem dagar i veckan så blir man ganska så trött. Det är stor skillnad på att jobba heltid och ta på sig extrajobb, än att jobba deltid och ta på sig extra, trots att jag när jag jobbade deltid väldigt ofta var schemalagd och jobbade 12-13 dagar i sträck.

Imorgon har Nova ätit medicin i tre veckor. Vi har nu kunnat minska till en halv tablett om dagen. Hon började på fyra tabletter, men trappade sedan ner till en tablett inom en vecka har jag för mig. Hon har inte haft ett enda anfall så länge hon har ätit medicin! Det är fortfarande oklart om det handlar om något neurologiskt eller en hjärntumör, men för oss gör det ingen skillnad att veta eller inte veta och jag kommer att fortsätta ge Nova medicin så länge det funkar. Vi kan om vi vill prova ge en halv tablett varannan dag, och såklart sluta helt, men även öka dosen om anfallen kommer tillbaka. OM vi skulle vilja prova sluta så tänker jag mig att det får bli under semestern i såna fall, för vi vill ju ha full uppsikt över Nova då. Men jag känner att så liten dos medicin gör ingenting om hon måste äta livet ut. Det viktiga är att hon mår bra och det gör hon ❤ Medicinen har tagit bort alla krämpor som en 13 årig kropp kan ha ibland. Hon är pigg och fräsch och följer gladeligen med på promenader, det är det som är viktigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s