Länge sedan sist

Nu har det gått ett tag sedan sist. Tiden rusar iväg och dygnen har alldeles för få timmar. Christoffer och Nimbus har börjat gå en agility handlingkurs med fokus på byten och vägval. Jättenyttigt för dem! Säsongen är ju i princip över men det skadar inte med lite nya verktyg som dem kan starta kommande säsong med sedan! På onsdag är det klubbmästerskap och Christoffer ska starta med alla tre hundarna.

Nova har fått en mysig tröja förra veckan! Modellen kallas för Kevin Jumper. Hon blev så fin i den! Den går ner på rumpan och täcker lite extra, samt att den har hög krage. Den kommer användas flitigt när det blir kallare ute eftersom hon är väldigt frusen av sig.


Cykeltur med Nimbus hem från jobbet förra veckan

Nu börjar det bli dags för att skalla kudden. På söndag åker vi till Piteå för att tävla agility, och på kvällen flyger jag från Skellefteå till Stockholm. Måndag till onsdag är jag på mässa på jobbet på en båt. Kommer hem sent på onsdag, jobbar torsdag och fredag för att sedan efter jobbet åka till Luleå för säsongens sista agilitytävling. Jag är väldigt flygrädd och har riktig ångest över att flyga på söndag (speciellt eftersom jag flyger helt ensam). Sedan känner jag mig väldigt stressad över att tiden går så himla fort och jag hinner inte riktigt med. Axas doftprov i nosework närmar sig och vi har tränat typ en gång de senaste tre veckorna.. Hoppas på att få till ett träningspass imorgon och en del under nästa vecka i alla fall. Att flygresa väntar tar mycket av min energi och lust att göra något, så det blir skönt när den är över! Dessutom har vi lydnadstävling inplanerad i oktober också så vi har massor att träna framöver..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s