Veckans slut

Då var ännu en vecka över, och nu har plötsligt drygt halva oktober gått. Idag skulle jag och mamma ha åkt till Piteå med Axa och Nimbus för att tävla lydnad, men vi ställde in. Jag behövde verkligen en lugn helg hemma efter allt som hänt senaste tiden. Väldigt välbehövligt.

Idag åkte vi istället ut ett gäng och tränade nosework. Det var Axas första gång att söka ute och hon gjorde det bra! Vi har ju inte tränat sök annat än hemma typ och då med ganska täta gömmor för att hålla uppe intresset. Jag har anmält oss till vår första noseworktävling också nu i oktober. Vi har dock reservplats så vi får se om vi ens kommer med. Vi är inte redo för fem öre känns det som men sporten är helt ny för mig och jag känner att jag vill ut och tävla för att se hur det kan se ut och se vad vi behöver träna på. Så jag hoppas att vi kommer med!

Lyra började löpa för en vecka sen och under förra löpet var hon ganska förändrad (vilket hon inte brukar bli), så vi får se hur hon är nu. Håller tummarna för att hon fortsätter vara sig själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s