Ekar tomt

Ja, här ekar det tomt nu. Det beror helt enkelt på att inte jättemycket händer. Eller så har jag väl helt enkelt inte prioriterat att skriva något här kanske, för lite har visst hänt.

Förra helgen hade vi en gullig och mycket bestämd tjej här som vi valpvaktade. En tre månader gammal peruansk nakenhund med päls. Tyvärr visade det sig ett par dagar senare att flera hundar i hennes flock fått kennelhosta så jag har fått hålla mina hundar isolerade. På tisdag nästa vecka bör dem ha blivit sjuka om dem är smittade, vi håller alla tummar att vi slipper. I såna fall ska jag och Axa göra årets sista tävling på söndag, i nosework. Träningen har blivit lite lidande eftersom vi nu inte kan träna med någon annan, men igår gjorde Axa ett jättefint fordonssök på en för henne helt ny bil. Jättekul!

Lyra var till veterinären i tisdags och så beställde vi en ny omgång vaccin. Hon har ganska nyligen löpt och får alltid jobbigt med klådan då, trots att hon annars är helt klådfri. Har tagit beslutet att kastrera henne i vinter, något jag funderat väldigt länge på. Jag hoppas att det ska hjälpa och att hon blir helt stabil i klådan då och slipper detta kring löpen.

Har hunnit julpynta i tisdags också, inte alls mycket men det lilla vi har. Vår nya gran åkte också fram redan då, för jag är ju en sådan som slänger ut julen innan nyår. I år ska vi fira julen hemma hos oss, det blir kul!

Till veckan väntar jobb och sedan förhoppningsvis tävling på söndag. Alla julklappar börjar bli färdiga och det är mycket på jobbet just nu. Men det är den roligaste tiden på året på mitt jobb just nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s