Världens bästa Bassebus

Igår hade vi hemmatävling i nosework. Sökområdena kändes väldigt svåra på banvandringen så känslan var kanske inte på topp. Speciellt inte när mamma och Nimbus missade på ett av de två första söken (tiden hann gå ut) och de startade tre hundar före oss. Nimbus är så duktig och säker så jag tänkte att då klarar vi nog inte heller det. Och så ska man inte tänka, för det är ju såklart ingen garanti.

Axa hittade nämligen alla fyra gömmor! Det sista söket med knappa tre sekunder kvar, vilket var något svettigt!! MEN jag lyckades hålla huvudet någorlunda kallt och förstod att hon var i närheten av gömman, det var bara att vänta ut en markering. Vi lyckades även med tredje bästa tiden i fordonssök och kom 2:a i totalen av 30 startande! Bästa Axa, så himla duktig!

Idag har jag varit tidtagare i NW2. Det var väldigt roligt och inspirerande! Kul att se ungefär vad man själv har för utmaningar framför sig. Hade jag inte varit så mesig och faktiskt vågat göra doftprovet för lagerblad så hade vi fått starta idag. Men det känns ändå bra att ha fått sett lite sök och sett nytt tänkande. Det gjorde nog gott för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.