AgD I LP1 RLD N RLD F RLD A RLD M SE RallyCh Unni ”Lyra”

Ikväll körde vi klass 1-tävlingar på hemmaplan. Jag skulle inte hinna efter jobbet till första banvandringen så hussen skulle köra första hoppklassen. Det gjorde han såpass bra (trots disk) att jag även lät honom köra den andra hoppklassen. Med en rivning gick dom nästan i mål, men Lyra sprang förbi sista hindret och husse hann inte stoppa henne innan hon hoppade det från fel håll. Men dom gjorde det så bra och jag är så stolt över dom!

Jag har länge saknat motivation till agilityn och har tränat kanske två gånger och inte alls någon seriös träning. Fokuserat lite mer på Axa när vi väl varit och tränat. Känns jättetråkigt eftersom agilityn är det som ligger mig allra närmast hjärtat! Men jag hade bestämt mig för att jag kör agilityklassen – och vi lyckas gå runt nollade!! Klassvinst och pinne nummer 5 i agilityklass 1!

Lyra fick därmed lägga till titeln AgD I och heter numera AgD I LP1 RLD N RLD F RLD A RLD M SE RallyCh Unni 🌟 Detta var precis vad jag behövde – tre fina lopp (även om jag bara fick stå på sidan och titta på två av dem). Nu dröjer det ett par veckor till nästa tävling men jag har bestämt att dit ska vi och då blir det debut i agilityklass 2!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.