Nytt kapitel 📝

Vi har köpt hus! 🏡 Äntligen var det vĂ„ran tur! Vi har velat köpa hus i flera Ă„r men bara tittat lite försiktigare tidigare fram tills nu under hösten. Vi tittade pĂ„ en gĂ„rd utanför samhĂ€llet i vintras som Christoffer gĂ€rna hade köpt men jag sa nej, dĂ„ det var mycket att göra. PĂ„ fem veckor har vi nu kollat pĂ„ sju hus, budat pĂ„ tvĂ„ varav ett vi förlorade pĂ„ och detta vann vi nu. KĂ€nns fantastiskt roligt! PreliminĂ€r inflytt om sex veckor – kan bli tidigare eller senare beroende pĂ„ nĂ€r nĂ„gon kan ta över vĂ„r lĂ€genhet dĂ„ vi enligt papper mĂ„ste ha den till sista januari om ingen vill flytta in tidigare. Vi hĂ„ller sĂ„klart tummarna!

HĂ€r pĂ„ bloggen Ă€r det tyst och har varit lĂ€nge. Helt enkelt sĂ„ hĂ€nder inte sĂ„ mycket, och andra sociala medier – frĂ€mst instagram – har tagit över för mig. KĂ€nner inte samma behov av att uttrycka mig hĂ€r pĂ„ bloggen, men tycker det Ă€r trĂ„kigt att det har blivit sĂ„ dĂ„ jag bara skriver för min egen skull dĂ„ jag tycker det Ă€r sĂ„ roligt att gĂ„ tillbaka till och kunna lĂ€sa. Förhoppningsvis hittar jag tillbaka!

Innan Äret Àr slut vÀntar förhoppningsvis doftprov (om jag hittar motivationen) och debut för Axa i NW2. Rallyn fÄr nog vÀnta till nÀsta Är, jag har inte brÄttom kÀnner jag, Àven om SM sÄklart hade varit fantastiskt roligt att fÄ kvala till sÄ fÄr vi nog sikta pÄ det ett annat Är skulle jag tro!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.