Nytt kapitel 📝

Vi har köpt hus! 🏡 Äntligen var det våran tur! Vi har velat köpa hus i flera år men bara tittat lite försiktigare tidigare fram tills nu under hösten. Vi tittade på en gård utanför samhället i vintras som Christoffer gärna hade köpt men jag sa nej, då det var mycket att göra. På fem veckor har vi nu kollat på sju hus, budat på två varav ett vi förlorade på och detta vann vi nu. Känns fantastiskt roligt! Preliminär inflytt om sex veckor – kan bli tidigare eller senare beroende på när någon kan ta över vår lägenhet då vi enligt papper måste ha den till sista januari om ingen vill flytta in tidigare. Vi håller såklart tummarna!

Här på bloggen är det tyst och har varit länge. Helt enkelt så händer inte så mycket, och andra sociala medier – främst instagram – har tagit över för mig. Känner inte samma behov av att uttrycka mig här på bloggen, men tycker det är tråkigt att det har blivit så då jag bara skriver för min egen skull då jag tycker det är så roligt att gå tillbaka till och kunna läsa. Förhoppningsvis hittar jag tillbaka!

Innan året är slut väntar förhoppningsvis doftprov (om jag hittar motivationen) och debut för Axa i NW2. Rallyn får nog vänta till nästa år, jag har inte bråttom känner jag, även om SM såklart hade varit fantastiskt roligt att få kvala till så får vi nog sikta på det ett annat år skulle jag tro!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.