Nytt år – 2020

Nu har det gått ett par månader sen sist och här ekar det tomt. Den främsta anledningen är att jag helst bloggar från datorn och halva skärmen är trasig så jag använder den knappt numera. Den ska väl förhoppningsvis lagas och då kanske jag blir lite mer motiverad att skriva några rader här igen. Men så är det ju inga tävlingar alls nu heller vilket också medför att vi tar det lugnt i träningen och kanske inte har så mycket att uppdatera om. Det kommer att komma ett inlägg med mål för 2020 (och även en sammanfattning på 2019) men inte riktigt ännu. Först kommer en liten sammanfattning på vad som hänt sedan sist.

I november fyllde Axa och Nimbus 3 år! Självklart blev det kalas.

Den 2 december flyttade vi in i huset och här stormtrivs både vi och hundarna. Min pappa har renoverat vårt sovrum och det lilla sovrummet på nedervåningen så för tillfället är vi klara – förutom att jag vill göra om garderobsväggen i vårt sovrum till en spegelvägg. Till sommaren ska vi sätta staket runt gården och i framtiden vill vi renovera toaletterna, övervåningen, inreda den delen av övervåningen som är oinredd samt att Christoffer vill höja taket på garaget.

Lägenheten har jag och mamma städat i omgångar för att slippa göra allt på en gång. Den tredje gången vi var där så hjälpte Christoffer också till och då blev vi klara med allt. Kändes så skönt sedan när vi kunde lämna ifrån oss nycklarna att då var det kapitlet avslutat!

Sovrummet före (mäklarens bild)
Sovrummet efter
Lilla sovrummet före (mäklarens bild)
Lilla sovrummet efter

Vi har firat första julen i huset vilket var vårt mål. Det var jättemysigt och blev så bra! Sedan har hundarna varit på fotografering på mitt jobb och jag har framkallat några bilder på dom. För drygt två veckor sedan fyllde Lyra 6 år. Det är helt orimligt att hon redan har blivit sex år!!

Sedan kan vi ju avslöja den största nyheten som händer i år och det är att vi i juni välkomnar en ny familjemedlem – denna gången i form av en liten tvåbent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.