Tiden gĂ„r 💬

Ja, tiden gĂ„r och hĂ€r skrivs inte mycket. Dels för att skĂ€rmen pĂ„ min dator Ă€r halvt trasig, men ocksĂ„ för att andra sociala medier tar upp tiden. Jag anvĂ€nder min hemsida för mig sjĂ€lv, för jag har alltid Ă€lskat att fota och att skriva. Nu har instagram tagit över ”dagboksskrivandet” och bloggen fĂ„r stĂ„ till sidan.

Jag vet att mormor alltid lÀste min blogg. Hon brukade sÀga ibland att nu har du inte skrivit nÄgot pÄ lÀnge. Jag kÀnner lite att, nu lÀser ju ingen min blogg lÀngre för att mormor inte gör det. Jag tÀnker pÄ henne sÄ ofta, undrar vad hon hade sagt om Valter. Jag hade gjort vad som helst för att de skulle ha hunnit trÀffats. Mormors hus lÄg pÄ kvarteret snett mittemot vÄrat och jag tÀnker sÄ ofta pÄ hur mycket tid jag och Valter hade kunnat tillbringa dÀr. Jag saknar henne sÄ mycket.

Det har nu gÄtt tre mÄnader sedan Nova lÀmnade oss. Det har gÄtt sÄ himla fort samtidigt som det inte har det. Det Àr en sÄ konstig kÀnsla. Flocken Àr inte hel, hon fattas oss. Axa letar fortfarande efter henne ibland nÀr vi ska gÄ ut och gÄ.

Det har varit sÄ otroligt mycket sorg denna sommar, samtidigt som Valter har bringat oss sÄ mycket glÀdje. Livet alltsÄ. TÀnk om vi inte hade haft Valter, dÄ hade sommaren varit en enda stor sorg. Det hade hela Äret varit.

I början pÄ oktober hade vi Valters dop. Allt blev sÄ bra och Valter var sÄ snÀll och pÄ sÄ bra humör. Det var sÄ kul att fÄ upp Christoffers familj och att alla de fick trÀffa Valter. I dessa tider har det dÀr varit svÄrt, dels bÄde dÄ GÀllivare varit vÀldigt corona-drabbat men ocksÄ för att en del av Christoffers familj varit sjuka. Men till dopet var vi alla friska, situationen var lugnare och det var sÄ kul att kunna trÀffas. Jag och Christoffer har varit tillsammans i 12 Är men vÄra familjer har aldrig trÀffats sÄdÀr, alla tillsammans. Det var sÄ roligt!

Nu ser jag sĂ„ mycket fram emot julen – jag Ă€lskar julen! Men det Ă€r förstĂ„s med bĂ„de glĂ€dje och sorg jag ser fram emot den. Detta blir första julen med Valter, men det blir ocksĂ„ första julen utan mormor och Nova. Det Ă€r sĂ„ tungt att för första gĂ„ngen uppleva alla Ă„rstider och alla högtider utan nĂ„gon som alltid funnits dĂ€r.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.